Årbok 2021

Egge historielags Årbok 2021 inneholder 152 sider med historisk godt stoff fra Egge, Steinkjer og ellers verden forøvrig som har en eller annen tilknytning til vår lokalhistorie. Her kan du lese om da Kjell fant irske, lettkledde damer flytende i fjæra, om da en annen Kjell nesten sprengte huset etter å ha «prøvd seg fram» med ugresssalt – og du kan lese om den den dramatiske «Operasjon Jaktfalk», hvor tre Linge-karer faktisk sprengte fabrikken i Follafoss som var strengt bevoktet av tyskerne. Her var hadde to Egge-sokninger hovedrollene. Jan Erik hadde sin blomstringstid sommeren 1967, og han pryder baksiden av omslaget. Og det er selvsagt mye, mye mer. Bestillingsskjema finner du nederst på denne siden.

En liten smakebit på de første 33 sidene fra Årboka finner finner du her:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.Her kan du se en smakebit fra Egge historielags kalender for 2022.


Her kan du se alt vi har skrevet om i Årboka fra 1994 til 2021